Лаптопи и тетрадки – Как да изберем лаптоп или преносим компютър

By | октомври 2, 2021

Наскоро реших да си купя собствен лаптоп, тъй като преносимостта и преносимостта на собствения ми компютър стават все по -привлекателни.

Така че с голям ентусиазъм и очакване отидох онлайн, за да ми помогна да реша. Мислех, че ще взема решение бързо. За съжаление, мина известно време, преди да намеря единствения лаптоп, който да отговаря на моите нужди и предпочитания. Основната причина беше количеството и разнообразието от информация (търговска и техническа), която ми беше представена в Интернет.

Надявам се, че останалата част от тази статия и посещението на моя блог по -долу ще ви помогнат в задачата ви и ще ви спестят ценно време в намирането на най -подходящия за вас лаптоп.

Изберете функциите, от които се нуждаете:

Преди да се заемете с вашата онлайн задача, ви предлагам да си водите бележки за любимите си функции и защо. Това ще ви позволи да се съсредоточите и ще ви помогне значително да спестите време за търсенията си.

Важен фактор, който трябва да имате предвид, е възможността за надграждане. Въпреки че избраният от вас лаптоп може да е идеален за вашите текущи изисквания, той може (или ще бъде) да се нуждае от надстройка. Не искате да инвестирате в лаптоп, който може да се наложи да продадете или да се отървете от него за относително кратък период от време, защото имате нужда от повече.

Двата най -важни фактора, които трябва да имате предвид при способността си да надстроите, са памет (RAM) и пространство на твърдия диск. За някои лаптопи можете също да надстроите процесора.

Това са важните функции, които трябва да имате предвид:

Процесор (процесор)

памет (RAM)

твърд диск (HDD)

екрана

мобилни изчисления

Външни устройства (напр. USB, външен диск, PCMCIA, аудио)

Четене и запис на компактдискове или DVD дискове

видео процесор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *