Корат Пазаруване

By | октомври 29, 2021

Ако планирате пътуване до Накхон Ратчасима, имайте предвид, че има добри места, където можете да направите страхотни покупки. Корат не е толкова голям като Банкок, но има страхотен търговски център и няколко зони с висока концентрация на магазини и магазини.

Търговски център

Това е голям търговски център в американски стил и се намира в центъра на града. Има повече от сто различни магазина, както и десетки заведения за хранене и напитки. Най-известните са KFC, Pizza Hut, McDonalds, Sizzlers Steak House и Dunkin Donuts. В мола има и много прекрасни места за забавление, включително голям, модерен многоекранен киносалон, аркадна зона и фитнес зала от световна класа. Посетителите ще намерят множество банкови съоръжения в сградата.

Tesco Lotus

Този британски гигант за търговия на дребно има локации във всички големи тайландски градове и туристически дестинации и е близо до центъра на град Корат. В комплекса има много по-малки магазини, както и много малки ресторанти и банки. Моля, имайте предвид, че има открити и закрити паркинги както за автомобили, така и за мотоциклети.

C Страхотно

Най-популярната зона за пазаруване е Big C, заради огромния си избор от продукти и конкурентна ценова политика. Не само ще намерите Big C, дузина по-малки магазини и KFC и страхотен сайт за храна. Бих препоръчал да избягвате да посещавате местното Big C през уикенда, тъй като е много натоварено и може да е трудно да се намери паркинг и ще има големи опашки пред банкоматите.

Klang Plaza 1 и 2

Има два различни квадрата Кланг, общо известни като стария и новия площад Кланг. И двете обаче предлагат един и същ тип продукти, търговски марки и и двете имат супермаркет в западен стил в мазето. Типовете дрехи, които предлагат, обикновено са добре познати западни марки и висококачествени местни артикули.

IT център

Тайланд е добре известен със своите ниски цени и отлична гама от компютърни продукти. Ако искате да си купите нов мобилен телефон, нетбук или може би някои от най-новите софтуерни или DVD заглавия, насочете се към компютърния център, който е голям търговски център, пълен с различни магазини за компютърни дребно и центрове за ремонт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *