Конвертирайте MKV в VOB с лесни стъпки

By | октомври 16, 2021

Файловият формат Matroska (MKV) е сравнително нов файлов формат, който има по -голям капацитет за съхранение на видео, аудио и цифрови изображения. За съжаление този формат все още не се поддържа от повечето видео и музикални плейъри. Видео обектните файлове (VOB), от друга страна, са съвместими с повечето видео и музикални устройства. Така че, ако планирате да се наслаждавате на MKV видео, аудио и цифрови файлове на вашия iPad, Blackberry, нетбук, игрова конзола и други устройства, ще трябва да конвертирате MKV във VOB.

Какво представлява видеоформатът MKV и какво е толкова специалното в него? Освен споменатия по -голям капацитет за съхранение, MKV е отворен стандартен безплатен формат на контейнера. Неговата отворена природа позволява да се прилага с помощта на софтуер с отворен код. Типовете файлове Matroska включват само MKV видео, .MKA аудио и .MKS субтитри. MKV файловете могат да се възпроизвеждат директно в Windows, ако имате инсталиран най -новия CCCP пакет на страницата за изтегляне на Matroska.

Трябва да конвертирате MKV във VOB, за да конвертирате MKV видео и MKV във VOB конвертор. Wondershare Video Converter Platinum е правилният софтуер за това. Програмата за видео конвертор, създадена от Wondershare Software Co., Ltd., е лесна за използване. Тя ви позволява да конвертирате обикновени (и по -рядко срещани) видео формати в различни формати, които са съвместими с повечето медийни плейъри като вашия iPhone, Zune. PSP и Archos.

Wondershare MKV VOB Converter може да бъде изтеглен безплатно в 30-дневен пробен режим. Този тест пакет е напълно функционален и може да конвертира до 70% от съществуващите видео файлове. Въпреки че Wondershare Video Converter Platinum е съвместим само с Windows OS (включително Windows NT4 / 2000/2004 / XP и Windows Vista), Wondershare OSX е налична за вашите Mac машини. За съжаление, тези с операционна система Linux нямат късмет. Програмата е достъпна и на други езици, като китайски. Не е нужно да се притеснявате за изтеглянето на софтуера, тъй като той е 100% чист и без шпионски софтуер и вируси.

Wondershare Video Converter Platinum ви позволява да редактирате основни видеоклипове. Това ви позволява да изрязвате, подрязвате и добавяте субтитри към любимите си видеоклипове. И ако това не е достатъчно, за да предизвика апетита ви за редактиране на видео, софтуерът ви позволява да извличате аудио и графични файлове от видеоклипове, да обединявате видеоклипове и да създавате множество снимки, направени под различни ъгли. С Wondershare Video Converter можете да получите 2 визуализации в реално време, където можете да сравните 2 различни клипа и да получите най-добрите видео ефекти от филми. Този видео конвертор също ви позволява да конвертирате пакетно, тъй като множество файлове се конвертират наведнъж. По подразбиране конвертирането на видео файлове в пакет ще отнеме повече време.

Разбира се, ако планирате да конвертирате MKV VOB файлове, първото нещо, което трябва да направите, е да изтеглите Wondershare MKV VOB Converter. Трябва да изтеглите инсталатора и за предпочитане да го запазите на работния плот. Кликнете върху „Стартиране на инсталатора веднага щом изтеглянето завърши“. Имате възможност да премахнете инсталатора, когато приключи.

Сега трябва да инсталирате софтуера. Попълнете регистрационния файл и стартирайте софтуера, за да стартирате задачата за преобразуване. Щракнете върху бутона, за да добавите MKV видеоклиповете, които искате да импортирате. За да направите файловете, които искате да поставите по -лесно, щракнете във формат MVK. Изходът е посочен в раздела „профил“. Щракнете върху VOB и посочете къде ще бъде записан готовият елемент. Предлагат се предварителни опции. Това ще ви позволи да регулирате разделителната способност, скоростта на предаване и канала. Опцията за канал е стерео, моно и така нататък.

Натискането на бутона за стартиране ще започне преобразуването на MKV във VOB. Времето за преобразуване g ще зависи от процеса и скоростта на други хардуерни компоненти. Можете да изберете конкретно място за файлове, преобразувани във VOB. Освен това имате възможност да изключите компютъра си автоматично, когато преобразуването приключи.

След като конвертирате любимите си MKV видео, аудио и цифрови изображения във VOB с помощта на MKV VOB конвертора, вече можете да ги гледате или слушате в любимия си медиен плейър. Когато е на широкоекранен монитор или на вашия iPhone, ще имате качествени видеоклипове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *