Category Archives: нетбук

нетбук, нетбук лаптоп, нетбук технополис, нетбук онлайн, нетбук 10.1

Сравнение на нетбук срещу таблет срещу лаптоп

Днес има много начини да си купите нов компютър. Искате ли да вземете нещо на пътя? Или нещо за сядане на бюрото ви? Или да вземем влака? Или го носите в куфарчето си? Днес има много повече от настолен компютър или лаптоп, но кой е най-подходящ за вас? Нетбук компютрите са като мини лаптопи, особено… Read More »

Спестете време, като използвате режим на заспиване на вашия нетбук

Затваряте ли бележника, преди да затворите капака? Губите ценно време и енергия, без да осъзнавате това. Трябва да използвате много режим на заспиване, ако планирате реактивна наличност на вашия нетбук. Някои хора изключват своите преносими компютри и нетбуци и ги рестартират, когато спрат или започнат да ги използват. С течение на времето батерията се губи… Read More »

Нетбук Fujitsu M2010 за тестване

Повечето нетбуци следват единен списък от компоненти и Fujitsu M2010 не е изключение. 1,66 GHz Intel Atom N280 е базиран на чиповете Intel 945GE, заедно с 1 GB памет. Нетбукът е стандартната цена, а XP има достатъчно мощност, за да поддържа изживяването отзивчиво и гладко. Лесно се справя с основни електронни таблици и документи на… Read More »

Сравнение на Netbook Over Notebook през моите очи

С промяната на технологиите с всяка минута, не беше изненада, че светът вече има нетбуци. Наистина ли си заслужават тези малки машини? Разберете сега. Нетбуците са въведени в Интернет където и когато пожелаете. Изглежда, че в днешната забързана среда комфортът става все по-необходим, така че от опит бих искал да споделя мислите си за нетбука… Read More »

Защо да купя нетбук?

Нетбукът е малък лаптоп с екран от 10 инча или по-малко. Повечето стандартни нетбуци се захранват от чип Intel Atom. Има някои нетбуци, предназначени за игри и HD видео, но повечето стандартни нетбуци са разработени за „писване и скайпинг“. Тези нетбуци са основно за сърфиране в мрежата и за писане на документи онлайн и офлайн.… Read More »

6 съвета как да извлечете максимума от вашия нетбук

Независимо дали току-що сте получили новия си малък бележник или го имате от дълго време, може да искате да свършите някои задачи. Тези компютри са добре заредени с всички необходими аксесоари, но винаги има начин да спечелите повече пари. Най-новите нетбуци са много подходящи за предназначението, имате достъп до мрежата за секунди, часовете работят с… Read More »

Лаптоп срещу нетбук – Каква е разликата?

Досега всички са свикнали с термина лаптоп и мнозина са имали възможността да използват такъв. Какви са някои от разликите между лаптоп и нетбук? Нетбукът е по-малък компютър, който тежи колкото книга, която бихте носили при полет през Атлантическия океан. Това обикновено е около 2 до 3 паунда. Нетбук компютърът всъщност е предназначен за достъп… Read More »

HP Mini 110-1037NR 10,1-инчов нетбук

Дизайн: Въпреки че неговият предшественик, HP Mini 1000, предлага елегантен и елегантен дизайн, HP Mini 110-1037NR е малко по-дебел и по-тежък в сравнение с него. HP Mini 110-1037NR поддържа същия външен вид, макар и със същата страхотна клавиатура, удобна за използване широки клавиши и широк сензорен панел като своите предшественици. С размери 10,2 x 6,6… Read More »

Нетбук срещу преносимия компютър – Войната срещу лаптопите

От години лаптопът е известен като лаптоп или лаптоп. Този единствен лексикон включваше всички сгъваеми лаптопи, които познаваме днес, от 15-инчови IBM до 21-инчови чудовищни ​​лаптопи. Единственият друг лаптоп, наличен до преди 24 месеца, беше PDA или Personal Digital Assistant, който въпреки че беше добър и добър, винаги стоеше далеч от еквивалента на лаптоп. Мобилните… Read More »

Топ 10 съвета за устойчива батерия за нетбук

1. Избягвайте топлината. Това е първата и най-важна стъпка, която можете да предприемете. Избягвайте пряка слънчева светлина и помислете за премахване на батерията, когато сте в гореща кола. 2. Лошо е като топлината вътре. Той отделя повече топлина, когато процесорът е напълно зареден, което може да повреди живота на устройството. За да предотвратите това, извадете… Read More »