Category Archives: нетбук

нетбук, нетбук лаптоп, нетбук технополис, нетбук онлайн, нетбук 10.1

Смисълът на това ще отмине

Една от любимите ми поговорки е „Това също ще се случи“. Пословица, произхождаща от персийската поезия и еврейския фолклор, тя също се вижда в поезията на Едуард Фицджералд и е използвана в речта на президента на САЩ Ейбрахам Линкълн. Преди стотици години поговорката е запечатана в съзнанието на хората. Произходът на поговорката идва от басните… Read More »

Лаптоп Lenovo S10 Mini

Lenovo представи нова серия лаптопи, които са много търсени на пазара. Новият Lenovo IdeaPad S10 е признат за атрактивен нетбук, който излезе наскоро. Удивително предложение от ThinkPad, моделът на този лаптоп се появи с нова 6-клетъчна батерия. Това, което привлича клиентите, е жизнеспособната и достъпна цена на Lenovo S10, впечатляващо допълнение към ценовата листа на… Read More »

Предимства на USB осцилоскоп

Осцилоскопите са изминали дълъг път, откакто са изобретили електронно -лъчевата тръба и са влезли в нея малко след това. Повечето осцилоскопи са базирани около CRT до 90 -те години, когато технологичният напредък позволява използването на LCD екрани в осцилоскопите. Рамките бяха по -лесно интегрирани с компютри в много рамки, интегрирани с GPIB интерфейси. Напоследък почти… Read More »

Преглед на 15-инчов лаптоп на Apple MacBook Pro MC372LL / A

Някои смели души посочиха Apple MacBook Pro MC372LL / A като отправна точка в много популярната серия MacBook. Това са доста смели твърдения, но всичко, което знам за тази част от поредицата MacBook Pro, казва, че тези души могат да бъдат в нещо. Този кратък преглед на лаптопите ще се опита да разбие някои от… Read More »

Чанти за лаптоп са нещо повече от начин да защитите компютрите си

Ако планирате да купите чанта за лаптоп, започнете онлайн търсенето си през този празничен сезон, тъй като има много онлайн магазини, които предлагат големи отстъпки и прекрасни оферти на своите клиенти. Преди да започнете проучване, трябва да вземете предвид няколко неща, за да получите перфектната чанта за лаптоп и нетбук. Вашата чанта за лаптоп е… Read More »

Без прозорци – Вземете Acer Aspire One с Linux

Acer Aspire One вече е много сред малките лаптопи, наричани още нетбуци. Но ако искате да харчите още по -малко, помислете дали да не закупите вашия лаптоп Acer с операционна система Linux, а не с Windows. Има няколко версии на Linux и заедно с мини лаптопа Acer се нарича Linpus Lite. Той има същия вид… Read More »

Сбогом вируси с Returnnil Free

Писнало ли ви е да се заразите с вируса, дори ако ви е казано, че е „един от най -добрите“ срещу вируса ви? В тази статия ще ви покажа как можете да защитите компютъра си от изтриване на вашия вирус, системна повреда и случайни файлове, като използвате безплатен софтуер, наречен Returnil. Returnil прави копие на… Read More »

Дизайн на лаптоп-Sony VAIO VGN-P530H-Q Лайфстайл компютър (малък лаптоп)

С риск да бъда плитък и плитък, признавам, че съм от хората, които могат да си купят лаптоп въз основа на добър външен вид. През последното десетилетие производители като Apple и Sony придават голямо значение на производството на красиви лаптопи. Работата ми изисква да нося лаптоп със себе си, затова реших да си взема собствен… Read More »

Основни лаптопи на Asus (март 2010 г.)

ASUS Republic of Gamers G73JH-A1 17-инчов лаптоп за игри: Серията лаптопи на ASUS Republic of Gamers (ROG) трябва да бъде един от най -горещите модели на Asus за месеца. С невероятен набор от интересни спецификации, функции и дизайн, те са неоспорими потребители на лаптопи. 17-инчовият G73JH-A1 например има четириядрен процесор Intel i7-720TQ, 1 TB твърд… Read More »

Пингвини и нетбуци – Бюджетни решения за образователни иновации!

Един от моите подкастинг водещи, Марк Гура, и аз обсъждахме от време на време през последните две години проекта за лаптоп от 100 долара + в нашата популярна двуседмична поредица. Ако не знаете проект за лаптоп за $ 100; Николас Негропонте е първият директор на MIT. Той се възползва от това, като отвори вълната от… Read More »