Category Archives: нетбук

нетбук, нетбук лаптоп, нетбук технополис, нетбук онлайн, нетбук 10.1

5 предимства на операционната система Android с отворен код на Google

През 2005 г. Google придоби малък бизнес, известен като Android Inc. Това накара Google да навлезе на пазара на мобилни технологии. Android е операционна система с отворен код, базирана на технологията Linux. До 2010 г. тя се превърна във водещата и развиваща се платформа за смартфони в света. До края на третото тримесечие на 2012… Read More »

5 важни неща, които трябва да търсите, когато купувате нов лаптоп

Купуването на нов лаптоп не е лесно приключение, тъй като на пазара има толкова много лаптопи. Това прави хората объркващи да избират най-доброто за себе си. Има твърде много опции за избор. Опитваме се да улесним този процес за хората, като предоставим набор от критерии, някои основни неща, които не са бюджетни, за които всеки… Read More »

Ръководство за Dell Latitude 5490: Какви са опциите за персонализиране за този страхотен лаптоп?

Този нов 14-инчов лаптоп от Dell има мощна машина, която можете да персонализирате с процесор Intel Core i5 и 16GB памет. Можете също да изберете M.2 PCI NVMe или M.2 SATA устройство, ако 7200 RPM SATA устройство не е достатъчно бързо за вашите нужди. Без значение как го настроите, лаптопът Dell Latitude 5490 остава евтин… Read More »

Apple 13-инчов MacBook Air срещу. Sony VAIO Pro 13

В единия ъгъл имаме Apple 13-инчов MacBook Air, а в другия ъгъл имаме Sony VAIO Pro 13 Има ли Sony VAIO Pro 13 всичко, за да се отърве от вълнуващия 13-инчов MacBook Air шампион? Sony ще представи своя обновен дизайн с изключителна технология за сензорен екран, работеща на Windows 8. Apple продължава с елегантния си… Read More »

Ръководство за закупуване на най-добрите лаптопи i5

Лаптопите Intel Core i5 са страхотна покупка, защото предлагат страхотна производителност и подобряват потребителското изживяване. Можете да изпълнявате различни задачи и да работите без забавяне, което означава, че вършите работата си по-бързо, без да срива компютъра си и да излизате. Най-новите i5 лаптопи имат отлични мултимедийни системи, което подобрява цялостното изживяване при работа с компютър.… Read More »

Демистифицира една много подценявана – стойка за iPad

Знаете ли, че стойка за iPad може да помогне на вашата компания да постигне висок резултат пред много потенциални клиенти? Интересно, нали? Как искаш да знаеш? Нека разберем! Няма съмнение, че Apple iPad е страхотна джаджа. По диагонал той е с размери 9,7 инча и 10,5 инча за моделите iPad и iPad Pro. Размерът му… Read More »

Най-добрите Bluetooth високоговорители за 2011 г

Още една година и куп други високоговорители, пуснати от куп производители. Но тази година има разлика: а именно широка гама от bluetooth високоговорители. Докато истинските аудиофили вероятно ще викат само при споменаване на безжични високоговорители (кабелите в крайна сметка осигуряват по-добра производителност, дори и да не можете да ги откриете), за повечето потребители тези безжични… Read More »

Lenovo IdeaPad Y550P – Преглед на лаптоп

Lenovo IdeaPad Y550P може да се счита за един от най-модерните лаптопи на тази ера. Това е особено вярно, защото Lenovo Idea-Pad Y550P Intel Core i7 220QM работи с много напреднали 1,6 GHz. Поддържана от тази процесорна мощност е памет за достъп за четене от поне 8 GB. С тази комбинация очаквайте отлична производителност и… Read More »

Първият лаптоп Acer – Последната история

Acer бързо се превърна в един от най-големите производители на персонални компютри в света. Това е особено впечатляващо, защото компанията няма история на производство на изостанали компютри сред своите конкуренти. И HP, и Toshiba произвеждат компютри на потребителския пазар много по-дълго от Acer. Acer е деветият по големина производител на компютри в света днес. Първият… Read More »

Фотографите подобряват трафика на уебсайта

Време е да привлечете повече клиенти. Как да направим това? Подобрете класирането си в големи търсачки като Google, Yahoo и др. Вашата цел трябва да бъде да поставите уебсайта си на първата страница на Google. Тези 10 резултата е най-вероятно да щракнат, когато хората търсят фотографи. Целта ми е да помогна за подобряване на класирането… Read More »