Как се променят графиките на Acer Netbook в новия Aspire One

By | януари 5, 2022

Acer ще бъде пуснат скоро с Aspire One 532G. Това ще бъде най-новият нетбук в линията Aspire One, най-продаваната линия 10″ нетбуци. Това са едни от най-популярните нетбуци на пазара по отношение на висококачествени нетбуци в сравнение с относително ниската цена.

Нещо много интересно за този нетбук е по отношение на графичния дизайн. Винаги има дискусия относно наличието на машина с по-висока мощност, която може да направи малко повече от просто да поддържа устройство с ниска мощност за по-дълъг живот на батерията. Обикновено можете да имате едното или другото. Този нов нетбук ще ви позволи да имате и двете.

Начинът, по който работи, е използването на нещо, наречено Optimus Technology, добре известен производител на графични карти от NVIDIA. Идеята е, че когато един нетбук не използва графика с висока мощност или 3D изобразяване, повечето хора ще използват графичния чипсет с ниска мощност, който очакват от нетбука. Това не е нищо прекрасно. Но тази нова технология ще ви позволи да превключите вашия нетбук към графична карта с висока мощност, когато има нужда от 3D изобразяване.

Това означава, че вашият нетбук ще пести енергия, когато няма нужда от усъвършенствана графика, може да има и качествена графика. Със своите портове той може да се свърже с телевизионен екран с висока разделителна способност и да възпроизвежда перфектно файлове с висока разделителна способност с по-добра графична производителност, което би било пример за това какво може да направи тази технология.

Сега има нетбук с живот на батерията от 10 часа, с дори по-скъпи лаптопи, отколкото можеше да направи преди няколко години. Очакваме моделът с настройка на висока и ниска мощност да продължи да постига производителност и живот на батерията от същото устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *