Как да получите най-добрия лаптоп?

By | януари 7, 2022

Можете да получите хубав лаптоп за $300-$600. Можете да получите всички необходими функции за $500. Можете да вземете използвани лаптопи само за $100. Потърсете в Amazon.com и ще намерите подходящия лаптоп за вас. Ако искате добър лаптоп, няма нужда да харчите повече пари. Разбира се, на пазара има много скъпи лаптопи, които ще струват повече от 1000 долара. Можете да намерите най-скъпото за близо 10 000 долара. Веднъж видях лаптоп за 80 000 долара. Лаптопът не се отдава под наем. Това е бизнес инструмент и трябва да се използва само за търговски и образователни цели.

Конкуренцията е много висока на технологичния пазар и дизайнът се променя на всеки три месеца. Обичам технологиите, но не се нуждая от тези фантастични функции при толкова високи темпове.

Не виждам голяма разлика в характеристиките. Компаниите играят своите трикове, докато правят промени в дизайна. Виждате, че най-скъпият лаптоп има стилен дизайн. Лесен за използване. Това са добри характеристики, но не достатъчно добри, за да похарчите хиляди долари.

Можете да получите страхотни функции само за $100. Изберете лаптоп, добър за използване, и ще получите най-добрите функции. Цените на употребявани лаптопи започват от $100 и завършват от $300. Цените на новите лаптопи започват от $500 и продължават. Лаптопите MAC са много скъпи в сравнение с лаптопите с Windows. Никога не съм използвал друга операционна система освен Windows. Чувал съм, че Chrome OS също е добра, но има някои ограничения. Цената на лаптопа зависи от операционната система и други необходими функции.

Ако трябваше да купя лаптопа (нов/употребяван), бих потърсил следните функции.

1. Скорост на процесора

Бих искал да знам скоростта на зареждане. Колко време ще отнеме да се събудиш?

2. Тегло и дебелина

Следващото нещо, което искам да проверя е теглото и дебелината. Ако теглото е по-малко от 2 кг, ще бъде по-лесно да носите лаптопа. По-малкото тегло го прави по-преносим. Дебелината също играе важна роля. Предпочитам малки лаптопи. Те са с малко тегло и е лесно да гледате филми.

3. Време на батерията

Времето на батерията е важно за мен. Един добър лаптоп трябва да поддържа повече от 6 работни часа. Най-скъпите лаптопи имат батерия, която варира между 14 и 20 часа. Можете да получите добро време на батерията, като добавите повече клетки на разумна цена.

4. Добра RAM

Най-новите лаптопи имат 4GB RAM. Можете да търсите 8GB RAM за по-добра скорост.

5. Сензорен екран

Ако ще купувате лаптоп през 2015 г., купете лаптоп със сензорен екран. По-добре е да си купите компютър 2-в-1.

Ето няколко съвета за закупуване на лаптоп през портала за онлайн пазаруване.

1. Намерете телефонен номер. Уебсайтовете могат да ви дадат своя имейл адрес, но най-добре е да се свържете с тях чрез телефонен номер.

2. Търсете професионално поведение. За бизнес доверие е необходима отлична поддръжка на клиенти.

3. Прочетете отзиви за услугата. Има много сайтове за пазаруване. Дано не е твърде много измами. Но никога не е добра идея да ослепеете.

Получаването на най-добрите оферти за лаптоп е лесно. Можете да получите много достъпни сделки с невероятни функции. Социалните медии и абонаментът за имейл са най-добрите начини да останете в течение. Някои уебсайтове предлагат 10% отстъпка, когато се регистрирате за техния имейл списък. Можете да получите страхотни оферти на съответните страници в социалните мрежи. Големите марки актуализират своите акаунти в социалните медии веднага след като сделката бъде обявена. Не забравяйте да харесате страницата им във Facebook и да ги последвате в Twitter.

Можете също да създадете сигнал от Google. Фирмите могат също да ви изпращат текстови съобщения, когато обявяват нова сделка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *