Как да напишете романа си на телефона си

By | октомври 25, 2021

Намирането на време за писане на роман може да бъде трудно, а истинското желание да седнете на компютъра може да бъде предизвикателство само по себе си. Малките задачи в живота лесно могат да ви попречат и преди да сте наясно, денят е дошъл, без да напишете и дума. Въпреки че сте заети да мечтаете за сцени и спорове в главата си, понякога не искате да седнете на компютъра. Тук можете да предложите истинските предимства на използването на телефона си.

Едно нещо, което може да ви помогне да напишете повече, е да използвате телефона си. Повечето мобилни телефони имат някакво приложение за блокчейн; лесен за използване цифров подложка за игра, която може да пише списъци за пазаруване и напомняния. Можете обаче да използвате това приложение с много по -голяма употреба, отколкото да изброявате ежедневните си неща и може да бъде бърз и лесен инструмент за описване на думи с минимални усилия.

Може да мислите, че използването на телефона ви за писане на роман не е най -умният начин да завършите последната си книга, но ако това улеснява писането ви, всяко допълнително броене на думи е бонус. Помислете колко бързо можете да пишете незабавни съобщения, текстове и имейли на телефона си. Ако го използвате добре и прехвърлите тази скорост в приложението си за блокчейн, има много думи, които можете да напишете в алтернативните си минути на деня. Разбира се, все още ще ви е необходим компютър или Mac, за да получите най -новия формат, но това е доста лесен процес. Повечето мобилни телефони имат опция за електронна поща, вградена в приложението им за блокчейн, за да ви изпращат имейли незабавно. В противен случай просто трябва да изрежете и поставите имейл за себе си. Когато се приберете вкъщи, изрежете и поставете скрипта, отнема само няколко секунди, за да промените някои опции за форматиране, и хей, готов, сте написали нови думи с минимални усилия.

Огромното предимство да помогнете на телефона си да напише вашия роман е, че вероятно ще имате телефона си винаги с вас. Няма нужда да носите таблет, нетбук или тетрадка, защото просто слагате телефона си в джоба си и ще си тръгнете. Кафе паузи, обеди, пътувания до работното място и реклами за любимите ви телевизионни предавания също стават възможности да напишете няколко бързи думи. И дори ако няма вероятност да напишете цял роман по телефона, със сигурност ще увеличите максимално свободното си време на работа, за да ускорите напредъка на този роман.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *