Как да използвате утвържденията, за да постигнете дълбоки ефекти в ежедневието си

By | ноември 3, 2021

Всяка сутрин, когато се събуждате, пишете потвърждение в удобния си бележник и го използвайте, за да постигнете добри ефекти през целия ден. Как правиш това? Прочетете, за да разберете.

Ето някои примери за твърдения и резултатите, които могат да дадат:

  1. Подсилвам отношенията си на по-високо ниво както у дома, така и на работното място

Когато напишете горното утвърждение в бележника си, то оставя отпечатък в ума ви. Това е самото нещо за превръщането на утвърждението в реалност през целия ден. Например, предавате добър комплимент на вашия колега. Ти я правиш щастлива и ти самият ставаш щастлив. След това получавате обаждане от съпруга си и го поздравявате добре, а също така му помагате да реши проблема, пред който е изправен. И двамата ставате по-щастливи в процеса. Следователно поредица от радост и доброта продължава през цялото време.

  1. Мога да разбера проблема с намирането на посоката на живота си

След като го запишете рано сутрин, той се вкоренява в съзнанието ви. Става дума за да ви дам намеци и улики за това какви действия да предприемете, за да продължите напред и в каква посока. Правете малки стъпки. Например, срещате приятелка на път за пазаруване и тя развълнувано ви казва, че романът, който сте написали, е станал бестселър на Amazon и New York Times. Това ви дава предимство. Започвате да се чудите дали писането е вашата чаша чай, след което накрая правите избор и започвате да правите още малки стъпки, докато достигнете новата си желана цел.

  1. Мога да подобря здравето на семейството си

Веднага след като напишете горното утвърждение след събуждане от добър нощен сън, както преди, умът ви ще започне да влияе върху събитията, които се случват по-нататък. Например, когато отидете да вземете децата си от тяхното училище, вие срещате там майка диетолог, с която сте говорили преди. Тя започна да говори за съвети за здраве и фитнес. Тя пита дали има добра книга, която можете да си купите по темата. В замяна тя ви дава безплатно копие от книгата си по темата, която искате, която тя наскоро е автор. Тъй като се възползвате от книгата, искате да я популяризирате във вашия район и общност. Книгата е предимство за вас, защото когато прочетете съветите и започнете да ги прилагате директно в живота си, вие всъщност подобрявате здравето на вашето семейство.

  1. Мога да реша пъзела на моя сложен бизнес проект

Отново напишете горното потвърждение в бележника си, преди да тръгнете на работа, като умът ви опипва начини да ви помогне да разрешите проблема си. Има нещо, което не разбирате във вашия проект. Кой може да помогне? Докато все още работите усилено на работното си място, една колежка минава, за да ви покани на нейния 50-ти рожден ден, след като работите в близкия ресторант. Спомняте си, че тя е завършила подобен работен проект в миналото и веднага се възползвате от възможността да я помолите за част от пъзела във вашия проект. Тя е в състояние да ви помогне, защото е по-знаеща и опитна от вас. Имате решена част от пъзела и работите върху останалите части, за да ги комбинирате заедно в решение. Почти винаги е невъзможно да правите всичко сами, сгушвате се, така че ако по-възрастната жена може да ви помогне, можете да получите малко помощ от вашите колеги добри сътрудници също от време на време.

Обобщавайки, утвържденията могат да се използват по дълбоките начини, споменати по-горе, и никога няма да разберете как те ще ви накарат да разрешите проблемите си, да отключите мистериите зад тях и да ги изпълните с интересни решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *