Какви са алтернативите на днешния преносим DVD плейър?

By | октомври 5, 2021

Преносимите DVD плейъри са нещо, в което много хора са инвестирали. Те са идеални за дълги разходки с кола и други места, които може да нямат достъп до телевизор и DVD плейър. Тъй като е много компактен, той е приятно устройство за забавление. Въпреки че са добри устройства, има някои алтернативи, които могат да направят същото през последните години. Вижте какви са тези други видове устройства.

Първо, можете да направите същото на лаптоп като преносим DVD плейър. Разбира се, един лаптоп е малко по -скъп само за това, но ще свърши работата с DVD плейърите. Обикновено лаптопът ще бъде по -добро устройство за това, тъй като животът на батерията е много по -дълъг, тъй като ще издържи достатъчно дълго за пълни филми. Ако все пак ще носите компютър, помислете дали да нямате DVD плейър и да спестите малко място.

Нетбук може да замени този тип устройства. Освен че струва на един съвсем обикновен нетбук малко повече от преносим DVD плейър, той е много по -функционален. Мнозина ще твърдят, че има грешка, защото нетбукът не може да възпроизвежда DVD. Можете да купувате или наемате филми от места като iTunes или Amazon, които можете да гледате на вашия нетбук. Това е алтернативно устройство за възпроизвеждане на филми.

Алтернатива е да използвате вашия видео MP3 плейър. Подобно на нетбуците, тези устройства могат да възпроизвеждат цифрово съдържание. Има хиляди песни и видеоклипове за поставяне на тези устройства. Въпреки че екраните са по -малки от обикновените устройства, животът на батерията е много по -дълъг и тези MP3 плейъри са много по -преносими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *