Информация за Lenovo Yoga 720: Какво трябва да знаете за този достъпен хибриден лаптоп/таблет

By | октомври 4, 2021

Този нов лаптоп 2 в 1 има сгъваем на 360 градуса дизайн и се предлага с Windows 10 Home (64-битов). Предлага се в три размера: 12 „, 13“ и 15 „. Елегантен и компактен, Lenovo Yoga 720 предлага мощна обработка, скорост, вход за пръстови отпечатъци и разширени портове.

Това е много преносимо устройство, което е идеално за професионалисти и студенти. 13-инчовата версия тежи само 2,9 килограма. С елегантното си алуминиево покритие, Моделът 702 винаги ще бъде в стил. Пантата на 360 градуса улеснява превключването между режим на таблет, режим на палатка и лаптоп. Можете също така да го настроите като стойка и да гледате видеоклипове и презентации на екрана.

Без значение какъв размер на екрана изберете, все пак ще получите Full HD IPS мултитъч екран с отблясъци с резолюция 1920 x 1080 и вградена камера. Потопете се в Full HD гледане със зашеметяващ цвят и детайли. Екранът е заобиколен от три страни с тънки рамки.

Лаптопът никога няма да прегрее, защото вентилаторът е много готин, ефективен и безшумен. PCIe SSD устройство няма движещи се части. Много рецензенти изглежда обичат, че Yoga 720 е много бърз и лесен за носене.

Влиза и висококачествен звук, благодарение на стерео високоговорителите JBL и технологията Dolby Audio Premium. Той осигурява виртуален съраунд звук без изкривявания, независимо дали сте на видеоконференция или слушате музика. Ще чуете всеки детайл, независимо от размера.

Lenovo Yoga 720. Спецификации

Спецификациите на Lenovo Yoga 720 включват:

• Процесор: 7 -то поколение Intel Core (i3 или i5)

• Памет: 4 GB – 8 GB вградена

• Графика: Intel UHD (620)

• Твърд диск: 128 GB – 256 GB PCI SSD

• Мрежи: Lenovo AC Wireless 2 x 2, Bluetooth 4.1

13.3-инчовата версия може да бъде оборудвана с процесор Intel Core от 8-то поколение. Ако имате нужда от по-мощна графика, можете да изберете NVIDIA GeForce GTX 2 GB графика в 15-инчовата версия.

Пантите около екрана са масивни и гъвкави. Можете да държите йога във всяка позиция, която искате. Бутоните са с ярка подсветка и са добре разположени на клавиатурата. На екрана има пълна поддръжка за жестове с много докосвания. Можете бързо и лесно да превключвате между задачи и приложения с три до четири жеста с пръст.

Животът на батерията може да продължи от 6 до 8 часа, което е нормално за конвертируем лаптоп/таблет. Без значение коя версия на Lenovo Yoga 720 ще изберете, можете да бъдете уверени, че получавате надеждно и елегантно устройство, което ви помага да изпълнявате всичките си любими задачи.

Налични са различни кодове за отстъпки на Lenovo за потребители, студенти, преподаватели, фирми и др. Всеки, който намери приложение за този бележник 2 в 1, трябва да може да намери валиден бележник Lenovo Yoga 720 талон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *