Информация за Dell Latitude 3490: Какво трябва да знаят собствениците на фирми за този издръжлив, добре конструиран лаптоп

By | октомври 21, 2021

Силният живот на батерията е това, което получавате с бизнес лаптоп като Dell Latitude 3490. Той е създаден да издържа през целия ви работен ден-особено ако изберете конфигурация, която включва 6-клетъчна батерия. Това не е най -лекият лаптоп на пазара, с 4,4 килограма, но идва с много страхотен хардуер. Все още е достатъчно мобилен, че можете да го вземете със себе си, където искате да отидете.

Това е лесно управляемо 14-инчово устройство с критични функции за сигурност за малкия и среден бизнес. Сътрудничеството се улеснява с разширените 175-градусови панти и функции за свързване като HDMI, VGA, USB Type-C, Type-A и др.

Четириядреният процесор Intel Core i5 (825OU) е впечатляващ за лаптоп. Получавате също 4GB памет и 500GB 7200RPM SATA твърд диск за стартиране. Изберете от 4-клетъчната 56Whr батерия и горната 6-клетъчна батерия. Дори ако се придържате към четириклетъчния модул, все още можете да очаквате да получите няколко часа ъптайм. За графики получавате интегриран Intel UHD 620.

В зависимост от това как е конфигуриран, 14-инчовият монитор се предлага с разделителна способност на екрана 1366 x 768 или 1920 x 1080 пиксела, което можете да очаквате с лаптоп в този ценови диапазон. Цветовете на дисплея на Dell Latitude 3490 са много точни и ярки. Има и страхотни високоговорители, а аудио софтуерът на Dell е лесен за персонализиране.

Уеб камера на Dell Latitude 3490 и функции за сигурност

В екрана е вградена уеб камера. Той е в състояние да заснеме остри и точни снимки. Клавиатурата и тъчпадът също са проектирани да работят добре и ефективно. 4.1 x 2.5 инчовият тъчпад е много лесен за използване и интуитивен.

Голямото нещо за лаптопите на Latitude е, че те се предлагат с отлични функции за сигурност, като например сертифицирана технология TPM 2.0 TCG и сертифициране FIPS 140 2. Това устройство използва хардуерно криптиране, за да осигури най-сигурните комуникации. С Dell Data Protection всички ваши бизнес данни се пазят защитени. Инструментите позволяват криптиране в цялото предприятие и помагат на бизнеса да намали рисковете и да опрости внедряването за уникална ИТ среда.

Структурата и хардуерът са добре проектирани. В прегледите на Dell Latitude 3490 потребителите възхваляват издръжливостта на черното тяло. Той е преминал през обширни тестове, за да се гарантира, че може да издържи във всяка среда. Можете дори да го пуснете и да го блъснете в нещо и да не се притеснявате, че ще го разкъса. Като цяло това е страхотен бизнес лаптоп, който си заслужава инвестицията.

Налични са редица купони на Dell, отстъпки и специални предложения. Лесно е да получите добра сделка, когато инвестирате в тази марка. Използвайте файл Dell Latitude 3490 Промоционален код, когато сте готови да персонализирате лаптопа си и да продължите към плащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *