За нас

Компанията Madison Liquidators е основана на 1 ноември 2015 г.от Ник и Кели Нисен, когато един познат поиска ликвидация на техните бизнес активи и офис мебели. Като опитни в продажбите, ние поехме проекта, бързо прехвърлихме активите и успяхме да преместим колкото се може повече офис мебели от депото обратно в домовете и малките предприятия в цялата общност.

Оттогава компанията Madison Liquidators е извадила хиляди тонове офис мебели и имущество от депото като част от зелена инициатива, която има за цел да предотврати изхвърлянето на надеждни офис мебели, електроника и насипни материали. В хода на този процес Madison Liquidators се е утвърдила като дилър на офис мебели, където ние не само ликвидируем излишък употребявани офис мебели, но и предлагаме нови мебели, на предприятията, переезжающим в нови помещения.

Някои от фирмите за производство на офис мебели, с които работим, включват офис мебели Express, Storley, RSI системи, Jasper бюра и др. Между тези компании можем да предоставим на бизнеса широка гама от офис мебели, които включват бюра, шкафове, офис столове, конферентни маси, кабини и др. Продуктите, които предлагат, могат да бъдат прегледани, като посетите нашия уебсайт или проверите техните онлайн каталози, които могат да съдържат стоки, които не сме в списъка.

Нашата мисия е винаги да отговаряме или да надхвърляме очакванията на нашите клиенти. По този начин нашата цел е да предоставяме висококачествени продукти на цени, които не надвишават бюджета. Независимо дали пазарувате за вашия домашен офис, бизнес или корпорация, ние имаме решения, които могат да бъдат адаптирани, за да отговорят на всяко търсене. Каним ви да посетите нашия шоурум на склад в бизнес парка Мидълтън, където ни е изложена голяма част от нашите нови и употребявани съоръжения, много от продуктите, които можете да закупите в същия ден и вземете у дома или да се доставят директно в офиса. Ако не можете да ни посетите лично, можете да поискате безплатни планове за офис мебели за вашия бизнес, които могат да бъдат адаптирани според вашите специфични нужди.

Независимо дали изваждате офис пространство от употреба или се нуждаете от нови офис мебели, обадете ни се на (608) 831-1012 и ни кажете как можем да ви помогнем с вашите офис мебели.