Докинг станции за лаптоп HP и всичко свързано с това

By | септември 30, 2021

HP е световноизвестна компания, която произвежда висококачествени компютърни продукти и най-новите иновации. Що се отнася до компютърните технологии, те винаги водят, а докинг станцията за преносими компютри е една от най -ценните им продуктови линии. Но какво може да се възхищава от доковете на HP?

Лаптопите, макар и практични, имат много функции, които липсват във функции, които могат да бъдат намерени само в настолните компютри. Но с докинг устройство вашият лаптоп може да се превърне в настолна система, имитираща неговата функционалност и възможности за свързване. Това прави мобилните изчисления не само достъпни за компютърните периферни устройства, но и удобни.

Понякога потребителят на лаптоп просто иска да има достъп до истинска клавиатура и мишка. Ако сте този човек, може да искате да получите HP AK155AA репликатор за мобилни портове. Той има два USB 2.0 порта и два PS2 порта, където можете да свържете клавиатура и мишка, и е съвместим с повечето модели лаптопи HP и Compaq.

Някои потребители на лаптопи просто искат допълнителни портове, както и пълни опции за свързване. HP ES631AA Notebook QuickDock съдържа всички необходими портове, портове и конектори за достъп до всички периферни устройства на вашия компютър. Устройството има шест USB 2.0 порта, Ethernet порт, VGA порт, S-Video изходен порт, аудио вход и изход и композитни и компонентни видео изходни портове. Той е съвместим с повечето лаптопи HP Presario и Pavilion.

Има някои докинг станции, които осигуряват истинско усещане за работния плот на потребителя на лаптоп. Докинг станцията HP PR1010 е една от тези. Всъщност можете да поставите вашия лаптоп на дока, да го държите в повдигнато положение и да свържете мишка и клавиатура за по -лесно използване. Сякаш работите на работния плот и дори портовете са пълни. PR1010 има шест USB 2.0 порта, входни и изходни аудио портове, VGA, S-Video, сериен, Ethernet и модемен порт. Той е съвместим с повечето серии HP Pavilion Z, Presario Nx и някои други модели.

Докът HP xb4 е подобен на PR1010, тъй като държи лаптопа в повдигнато положение, подобно на екрана, на нивото на очите. Но той има допълнителни функции като S/PDIF порт, както и система от високоговорители Altec Lansing 2.1. Устройството е съвместимо с сериите Presario CQ45, V300, V600, Pavilion Dv и Tx.

Но един модел, който наистина осигурява пълната работна среда, е базата за разширение на ноутбука HP xb3000. Той се предлага в пълен комплект стойка за монитор/повторител на портове, безжична клавиатура и безжична мишка. Повторителят на портове съдържа шест USB 2.0 порта, S-Video порт, композитен видео порт, компонентен видео порт, S/PDIF порт, VGA порт, Ethernet и LAN конектор. Той е съвместим с HP Pavilion Dv2000 и Dv6000 серия и серия преносими компютри Presario V3000 и V6000.

Докът за лаптоп е наистина проектиран да осигурява настолни функции и точно това предлагат доковете на HP. Ако искате допълнителни портове, предлагам да вземете QuickDock. За по -удобен изглед на лаптоп бих казал, че можете да вземете докове PR1010 или xb4. Но ако наистина искате пълноценно усещане и функционалност на работния плот, препоръчвам базата за разширение на лаптопа xb3000. Въпреки това, мисля, че всеки док съвместим с вашия лаптоп е добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *