Дизайн на лаптоп-Sony VAIO VGN-P530H-Q Лайфстайл компютър (малък лаптоп)

By | октомври 9, 2021

С риск да бъда плитък и плитък, признавам, че съм от хората, които могат да си купят лаптоп въз основа на добър външен вид. През последното десетилетие производители като Apple и Sony придават голямо значение на производството на красиви лаптопи. Работата ми изисква да нося лаптоп със себе си, затова реших да си взема собствен малък лаптоп или нетбук. Ако нося лаптоп със себе си навсякъде, той ще изглежда добре, затова си купих стилен компютър Sony VAIO VGN-P530H / Q Lifestyle (черен).

Компютърът Sony VAIO VGN-P530H / Q Lifestyle е по-тънък от повечето нетбуци на пазара. Всъщност той е тънък като мобилен телефон. Една от любимите характеристики на този модел е неговият елегантен дизайн. Той е по -правоъгълен от другите нетбуци на пазара, с дължина 9,7 инча и ширина 4,8 инча. Тежи само 1,4 килограма, което го прави наистина преносим мини лаптоп.

Sony VAIO GN-P530H / Q Life не изглежда добре и няма вещество. Зад красивия дизайн се крие пълен мини лаптоп. Този нетбук е и GPS навигатор. Можете да използвате този бележник, за да сърфирате в Интернет и да намерите упътвания (в САЩ и Канада). Използвайки функцията GPS, можете да намерите упътвания и да се придвижвате в рамките на 50 мили от радиостанцията.

Вместо обичайния LCD екран, този модел има резолюция 1600 x 768, който работи с технологията Xbrite-eco с подсветка LEC. Разположението на клавиатурата е доста освежаващо, обикновено с обработка на твърд текст на клавиатура на нетбук. Клавишите Shift са много стратегически позиционирани и писането на този нетбук на Sony е като писане на обикновена клавиатура. Захранва се от 1,3 GHz процесор Intel и има 2 GB RAM. Той също така идва с 60 GB ATA твърди дискове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *