Десет употреби за калъф за лаптоп, който не включва лаптопи

By | декември 29, 2021

Въпреки че чантите за лаптопи са специално проектирани да носят всички различни лаптопи, които използваме в наши дни, има много други приложения за тях, които могат да бъдат намерени. И с толкова много чанти за лаптоп на пазара и в нашите домове, може да откриете, че имате резервна чанта за лаптоп, която седи или заема място в килера. Защо му позволявате да губи място, докато можете да го използвате?

1. Напишете клипборда. Когато се придвижвате от една среща към следващата или плъзгате най-новата партида статии в лекарския кабинет, чантата за лаптоп може да бъде страхотна комбинация. Той ще поддържа работата ви организирана и споделена и може да има няколко джоба за тетрадки и химикалки.

2. Технически носител. Независимо дали сте студент или професионален художник, трябва да поддържате произведенията си на изкуството чисти и без петна. Водоустойчивият калъф за лаптоп може да направи точно това и осигурява лесен начин за транспортиране на вашето изкуство.

3. Важен контейнер за документи. Ако нямате достатъчно важни документи, за да осигурите огнеупорен сейф или шкаф за документи, висококачествена чанта за лаптоп ще защити вашите документи от елементите. Някои кутии за лаптопи дори могат да бъдат създадени, за да издържат на огън! Документите, които трябва да включите в защитен контейнер, включват документи за социално осигуряване, актове за раждане и всякакви фамилни имена, които може да имате.

4. Преносима стойка за снимки. Няма обезкуражаване да видите единствената версия на картината разбита или унищожена. Така че, ако трябва да носите няколко снимки, помислете за използването на чанта за лаптоп, за да ги предпазите по време на пътуването им. Защитата на вашите снимки е особено важна, ако са стари и крехки или ако това е единственото копие и нямате цифров архив.

5. Чанта за ученически книги. Всеки тип чанта за лаптоп може лесно да се превърне в чанта за книги за употреба в колежа. Твърдите чанти за лаптоп с каишки могат да се използват за поставяне на книга или две и всички ваши бележки, като по този начин осигуряват водоустойчива стойка за тези безценни битове информация. С вашите бележки сигурно поставени в този случай, няма да се налага да се притеснявате какъв вид химикал сте използвали, за да записвате своите статистически бележки, когато бъдете ударени от внезапен порой по пътя към историята. Вашите бележки ще бъдат безопасно защитени от дъжда, като мастилото гарантирано няма да тече!

6. Обновена чанта. Дните на кафявото или черно кожено куфарче дойдоха и отминаха, но ако сте човек тип чанта, можете да използвате метална чанта за лаптоп за елегантен модерен външен вид. Можете да съхранявате всичките си файлове или работа, както и консумативи и дори вашия Blackberry в един от тези случаи.

7. Детска художествена станция. Можете да закупите преносими арт станции за деца, но тези станции често не са преносими. Обикновено са направени от тънка пластмаса с евтини части, които се отварят в най-лошия възможен момент. Ако някога ви се е налагало да вземете шест дузини пастели и парче хартия за надраскване, докато се опитвате да се качите на самолет, знаете какво имам предвид. Но висококачественият калъф за лаптоп е направен за лесно пренасяне и може да побере хартия, маркери, пастели и други. Освен това твърдият калъф за лаптоп е страхотен „плот за маса“ за малкия художник в движение.

8. Вектор за бродерия. Независимо дали плетете на една кука, плетете или бродирате, чантата за лаптоп е чудесен начин да носите текущата си работа. Чантата ще запази вашите материали безопасни и сухи и ще защити вашите инструменти и проект от удари и експлозии. За разлика от чантите и кошниците, които можете да намерите за тези консумативи, чантата за лаптоп няма да позволи на свободните нишки да се заплитат в предмети, когато се поставят или преместват.

9. Неговото списание. Ако пътувате на дълго пътуване с кола или полет и четете списания, чантата за лаптоп е идеалният начин да организирате и носите списанията си, без да ги изпускате, разкъсвате или губите. Когато чакате на натоварено летище, последното нещо, което искате да направите, е да следите купчина разхлабени списания и с чанта за лаптоп, просто вдигнете дръжката и сте на път.

10. Преносим DVD Companion. Преносимите DVD плейъри се предлагат с различни калъфи за носене, но рядко имат достатъчно място, за да носят всички неща, които идват с преносим DVD плейър. Защо не използвате чанта за лаптоп, за да носите повече филми, кабели и всякакви други аксесоари, съвместими с вашия DVD плейър?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *