Влезте в лаптопа

By | октомври 9, 2021

това е истината. Лаптопът скочи на световната арена за продажби със силата и устойчивостта на Брус Лий, изпращайки без усилие съперници за настолни компютри с нищо повече от динамичен едноинчов удар Sonoma.

С процъфтяването на wi-fi технологиите около нас, търсенето на лаптопи се очаква само да се увеличи. Възможността да играете игри или небрежно да сърфирате в интернет в безжични кафенета и летища ще гарантира, че лаптопите ще останат невероятно популярни.

Въпреки това лаптопите не се използват само за отдих. Мобилните технологии също започват да диктуват какво се случва в класната стая. Това е особено вярно, тъй като лаптопите навлизат в образователната арена в все по-голям брой. Всъщност училища като Framingham State College и Myron B. Thompson Academy са решили да използват лаптопи като учебни пособия в класната стая.

Благодарение на адаптивността и преносимостта на преносимите компютри, търговците на дребно имаха успешна година на продажби през 2004 г. В резултат на това лаптопите се използват от всички тези дни, от оживените седмокласници до хората, които използват лаптопи.

Но може ли да се запази такава популярност и потресаващите глобални продажби?

Да те могат. Някога не можехте да намерите тефтер за по-малко от хиляда долара, но сега има разпродажба на начално ниво за седемстотин долара, а още по-малко с купони и отстъпки. Наскоро Wal-Mart започна да предлага лаптопи с операционни системи Linux и 30 GB твърди дискове за под 500 долара.

И така, колко ниски могат да бъдат цените на лаптопите?

Можете ли да кажете сто долара?

Ако Николас Негропонте, основател на Media Lab на MIT, изпълни желанието му, безжичните лаптопи скоро ще бъдат достъпни за страните от третия свят за около 100 долара.

2005 – годината на петела?

Помисли отново. Това определено е годината на лаптопа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *