Вижте най -новия преглед на Sony VAIO VPCS13SGX

By | октомври 14, 2021

Когато говорим за лаптопи, има доста неща, които веднага ни идват на ум. Ние предпочитаме да имаме лаптоп, който трябва да изглежда уникален и притежава технологията на бъдещето, той трябва да изглежда свеж, но с удароустойчива технология дизайнът на корицата и клавиатурата също трябва да бъде много привлекателен. Нашите желания не спират до тук. Очакваме също да има мощен процесор, достатъчно памет, за да работят приложенията ни безпроблемно, а също и голямо място за съхранение. Това са основните изисквания, за които всеки се сеща, когато искаме да си купим нов лаптоп.

На пазара има много лаптопи и преносими компютри, които отговарят на нашите изисквания, тъй като конкуренцията се увеличава всеки ден. Въпреки че компаниите правят бизнес, все още или може би е бизнес стратегия да мислим като обикновен потребител и да проектираме машина съответно. Говорейки за Sony VAIO VPCS13SGX, това е невероятно проектиран лаптоп, за който човек може да мечтае. Говорейки за външния си дизайн, той има красива корица със сребърно техническо изписване VAIO в черно и бяло; Корицата не е много лъскава, но е много иновативно проектирана. Когато отворите капака, това, което привлича погледа ви, е LED подсветката, която свети като кадрите с единични клавиши и осветява буквите, а меките клавиши са проектирани до голяма степен за удобство на пръстите. Сега това е много практично, тъй като ви помага да пишете на тъмно или при слабо осветление. Този бележник е оборудван с нещо, за което повечето от нас не знаят. Може да не сме чували за термина, наричан по-рано технология за защита от удар G-сензор; Той предпазва компютъра ви от удари и удари по време на пътуване или докато носите този лек преносим компютър.

Що се отнася до спецификациите, Sony VAIO VPCS13SGX отново ще привлече вниманието ви. Този лаптоп се предлага с най -новия Intel 2.66GHz процесор с Turbo Boost Technology. Този процесор може да овърклоква до 2.93GHz със споделен 3MB кеш, тъй като има способността да обработва всичко по -бързо от мигване на око. Паметта идва от 4 GB и до 8 GB. Освен това мястото за съхранение е 500 GB SATA твърд диск със 7200 оборота в минута. Графичната карта NVIDIA GeForce 310M има собствена памет от 512 MB, която лесно се справя с повечето задачи за игри и има възможност да изпълнява невероятни HD филми и BLU RAY.

Това са основните пулове и цената за тези конфигурации започва от 1300 долара, което не ви позволява да се оплаквате от нищо. В крайна сметка трябва да се уверите, че това не е единственият лаптоп, който предлага такива невероятни функции на тази цена. Преди да вземете окончателното решение, трябва да проверите няколко компютъра и да направите паралелен анализ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *