Важен съвет, който трябва да знаете, когато обмисляте как да напишете роман

By | октомври 11, 2021

Едно от ключовите неща, когато разглеждате как да напишете роман, е да можете да знаете за какво пишете. Всъщност има добри идеи навсякъде около нас. Трудността се състои в улавянето на тази идея и използването й, когато е необходимо. Не винаги в началото на историята може да търсим идея. Те могат да бъдат мисли за герой, място или дори разговор.

 

Има ресурс, който всеки може да получи, за да му помогне с това. Разработването на този ресурс отнема време. Всеки има различни идеи в своя ресурс, но те са безценна помощ за всеки писател.

доставчикът

 

Винаги носете тефтер и химикалка. Идеите се появяват по всяко време и място. Ако не го регистрирате по това време, той ще бъде загубен. Понякога може да останете с впечатление, когато видите красива сцена. Може да е заглавие във вестник, което провокира размисли. Може би някои откъси от разговора, които чувате в касата за хранителни стоки, може да ви се сторят нещо, което трябва да се разработи.

 

Запишете всичко и всичко, което може да ви бъде полезно. След като бъде поставен във вашия бележник, той се съхранява за бъдещи нужди. Записването на нещата възможно най -бързо ги поддържа непокътнати. Ако изчакаме и го направим по -късно, няма да запомним събитието толкова ясно или точно, както го правим, когато веднага го запишем.

 

Обърнете се към бележника си, когато търсите идеи. Четенето на нещо, което сте записали преди месеци или дори години, може да бъде катализаторът, от който се нуждаете, за да започнете новата си история или да попълните подробностите, които търсите.

 

След като започнете историята си, може да се наложи няколко пъти да се върнете към бележника си. Може би търсите нов герой и не забравяйте, че сте направили някои бележки, които отговарят на това, което търсите.

 

Докато винаги носите бележника си и развивате навика да записвате всичко, което ви шокира, ще имате ресурс, който ще ви постави на добра позиция, докато тръгвате по пътя си като автор.

 

Дори и да не сте готови да започнете да мислите за писане, започнете да събирате идеи в бележника си. По този начин ще имате готов набор от идеи, от които да черпите, и ще можете да се съсредоточите върху това как да напишете роман, вместо да се взирате в страницата за вдъхновение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *